Skiva salladslökarnaoch dom soltorkadetomaternaoch stek i stekpannan. Pressa i vitlöksklyftan. Nu till maten jag gjorde häromdagen, en fläskfilégryta med kantareller ochsoltorkadetomater
Ta ut pajen och garnera med lite persilja eller annat vackert färskt grönt. Krydda med lite salt. Finhacka lökenoch fräs i en stekpanna tills den blir glasig och gyllenbrun
Borsta potatisen och picka den med en gaffel, skala och klyfta löken grovt. Ofta med mycket saftigt resultat och en smak som kan varieras i det oändliga
Fördela den karamelliserade löken över smördegsbitarna, toppa medsoltorkadetomateroch oliver. Resterande smördeg kan du gärna använda till att göra en liknande smördegspuff med västerbottensost och rom, se recept här
Hacka lökoch stek mjuk på medelvärme. Rör ner ricotta i lök- och spenatblandningen. Insåg sen att det bland annat var från all stekt lök jag även hade i
På med en klick smör och bryn medlöken. I medtomaternaoch persiljan. Smaka av med salt och peppar. Det här är egentligen Ernsts pajrecept som jag gjort om lite och tagit bort pajskalet på
Mal samman basilikablad ochvitlök i mortel. Koka upp vatten och lägg i torkade tomater, låt stå en halvtimme för att salta ur och svälla, skölj med kallt vatten och låt rinna av
Två ingredienser och ett moment, perfekt för snabba middagar. Mixa 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater. LCHF, Såser, röror och marinader 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.