Kronärtskocksröra - ett gott tillbehör till det mesta. Rörornas tid är nu. Det grillas i varenda vrå och då ska det såklart bjudas på goda röror till köttet, fisken eller fågeln som smakfullt grilljerats
Grillsäsongen är i full gång och det finns så många goda såser och röror att prova. Här är ännu en. Den är syrlig och ett absolut måste för dig som gillar kronärtskocka och kapris
Skär köttet tunt innan servering och servera med kronärtskocksröran. Rubba köttet med svartpeppar. Stick i en stektermometer och stek köttet mitt i ugnen till en innertemperatur på 68°, ca 30 min
Syrran är på besök och jag har gjort tapas med kronärtskocksröra och lite goda oliver. Lägg på en bit salami på cristinin och därefter en klick kronärtskocksröra och toppa med ett basilikablad
Skär köttet tunt innan servering och servera med kronärtskocksröran . Rubba köttet med svartpeppar. Stick i en stektermometer och stek köttet mitt i ugnen till en innertemperatur på 68°, ca 30 min
Först tänkte jag att nej, det här blir nog lite konstigt att servera kronärtskocksröra till lite mer asiatiska toner, men det passade riktigt bra tyckte jag
Bruschetta är en populär förrätt, då ofta med tomater men varför inte göra en ny spännande version. Grunden är egentligen en skiva bröd som har rostats i olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.