Pensla med uppvispat ägg. Sätt ugnen på 200°. Hacka tomaterna. Mixa eller finhacka kronärtskocksbottnarna. Tillsätt övriga ingredienser och rör till en smet
Koka upp rikligt med saltat vatten till pastan och koka Rigatonin enligt instruktionerna på paketet. Hetta upp en panna med olja, gröp ur salsiccian och stek den medan du mosar den med en sked eller gaffel
400 g spaghetti 4 äggulor 200 g pancetta 30 g pecorinoost, finriven 30 g parmesanost, finriven (gärna lagrad minst 16 månader) svartpeppar, nymalen salt
Servera pastan med grillade grönsaker, nymald svartpeppar och riven parmesan- eller pecorinoost. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en gryta med olja
Övrigt0,5 dl olivolja 1 aubergine, tärnad i ca 1 -2 cm stora tärningar salt 3 klyfta vitlök, skivad 0,5 tsk chiliflakes 10-20 tomater, små delade peppar pecorinoost (parmesanost eller ricottaost) basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.