Pinnar, snurror & palmiers i smördeg
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 smördegsplattor, tinade [ca 170 g] 1 ägg, lätt vispat
  • 1 Sardell- och parmesanfyllning35 g sardeller, finhackade 0,5 dl parmesanost, riven
  • 1 Ägg-, dill- och ansjovisfyllning1 ägg, hårdkokt och finhackat 10 g ansjovis, finhackad 1 msk dill, finhackad
  • 1 Soltorkade tomater & pecorino6 soltorkade tomater, i olja, finhackade 0,5 klyfta vitlök, pressad 2 tsk olivolja 1 msk färsk basilika, finhackad 3 msk pecorinoost, riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.