Kronärtskocksbiffar3 förp kronärtskockshjärta (à 400 g) 1 röd paprika, finhackad 1 gul lök, finhackad 3 dl pankoströbröd 1 dl äggfri majonnäs 0,5 dl majsstärkelse 1 tsk dijonsenap 2 tsk citron, saft tabasco salt svartpeppar rapsolja, att steka i
Rostat grönt2 fänkål 300 g morot 300 g palsternacka 300 g rödbeta olivolja salt svartpeppar 125 g salladsärtor
Dill- och limesås1 dl äggfri majonnäs 1 dl yoghurt (t ex sojayoghurt) 2 msk dill, fryst går bra, finhackad 1 limefrukt, rivet skal och saft salt svartpeppar
Varför inte följa denna länk och tävla med ditt eget gröna julrecept. Om du inte är lika frälst på brysselkål som jag, så går det garanterat att pröva receptet med någon annan sorts kål
Riv vitlöken och skalet på citronen, pressa ut citronjuicen och blanda med tahini och yoghurt. Servera surdegsbrödet på sidan eller skär ned och rosta till krutonger
Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Salt och peppar. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Salt och peppar. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.