Jag tyckte det var något speciellt och extra härligt med det tjocka lagret av maräng på toppen av pajen, kanske är det till och med så att jag fortfarande tycker det
Den gillar vi med. Bred ut marängen på plåt täckt med bakplåtspapper. 1 burk med kondenserad mjölk, jag köpte färdigkokt, annars får man koka själv. 1 burk med
Myndig med andra ord. Bred ut marängen på plåt täckt med bakplåtspapper. 1 burk med kondenserad mjölk, jag köpte färdigkokt, annars får man koka själv. 1 burk med
Var därmed tvungen att göra en paj när vi kom hem för att jämföra och visst var min godare. När vi var i USA på semester så beställde vi in en bit Lemon meringue pie på ett ställe som skulle vara kända för sina pajer
Blev uppvaktad med blomma och present. Bred ut marängen på plåt täckt med bakplåtspapper. 1 burk med färdigkokt kondenserad mjölk. 1 burk med färdigkokt
Enkel att baka med. Bred ut marängen på plåt täckt med bakplåtspapper. 1 burk med kondenserad mjölk, jag köpte färdigkokt, annars får man koka själv. 1 burk med
Denna kristyr är toppen att spritsa pepparkakor med och kan lätt blandas med olika färger. Kompensera med mera florsocker eller göt den extremt tjock (så att all smet fastnar på visparna) och droppa sedan i din färg
I’ve been away, both physically and mentally. Physically, since we were in France for a week and mentally, because I have been so tired that it’s been hard to cook … Continue reading →
With whisk attachment of mixer, begin to whip until the meringue is thick, glossy, and the bottom of the bowl feels neutral to the touch (this can take up to 10 minutes or so)
Denna har jag gjort en gång innan med banan och nötter men även gjort den med jordgubbar, men utan tvekan så är det väldigt mycket godare med banan och kanelnötterna ovan som gör att den blir väldigt god
Vispa kristyrenmed elvisp några minuter så att den blir hård. Använd en spritspåse med ett munstycke med ett litet hål eller gör en strut av dubbelt smörpapper och tejpa ihop med frystejp
Häll tillbaka i kastrullen och värm på medel värme under konstant omrörning tills curden tjocknar. Häll direkt och i en tunn stråle ner sockerlagen i bunken och vispa samtidigt med elvisp på maxhastighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.