As a child, i loved lemon meringue pie. I thought there was something special about the whole layer of sweet meringue, and it might be so that I still do
I’ve been away, both physically and mentally. Physically, since we were in France for a week and mentally, because I have been so tired that it’s been hard to cook … Continue reading →
Wipe the bowl of an electric mixer with paper towel and lemon juice, to remove any trace of grease. Add egg whites and sugar, and simmer over a pot of water (not boiling), whisking constantly but gently, until temperature reaches 140°F, or if you don't have a candy thermometer, until the sugar has completely dissolved and the egg whites are hot
Här kommer tårta nummer två på kalaset igår. Denna har jag gjort en gång innan med banan och nötter men även gjort den med jordgubbar, men utan tvekan så är det väldigt mycket godare med banan och kanelnötterna ovan som gör att den blir väldigt god
Muffins. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och strösocker en stund, så att det blir ljust och luftigt. Tillsätt smält smör och mjölk under fortsatt vispning
När Wilma hade hemgrupp här hemma för ett tag sen så gjorde jag ju denna banoffee cake, så jag tänkte att jag gör en variant med jordgubbar till midsommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.