Stek tills det blivit krispigt och fått en fin brun färg. 3-4 port2-3 msk smör3/4 dl hackade hasselnöter½ dl russin1 tsk kanel1½ dl havregryn½ dl sockerca 4 dl blåbär (kan bytas ut mot 2-3 äpplen)VaniljvispVärm smör i en panna, lägg i hackade nötter, havregryn, socker, russin, socker och kanel
Recepten i denna efterrätt är i väldigt liten kvantitet då min familj inte är så stor och jag inte vill ha några rester som jag kan gå och småäta på efter
Men man kan även göra krispiga sötpotatis pommes utan fritös. Det är superlätt att göra, det blir krispigt utan att drypa av fett och smaken är helt magisk
Blåbärsgelén. Blåbärsgelé. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg vaniljfrön och stången i en kastrull tillsammans med grädden och gelésocker multi
Hej på er allihop,. I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Har man frysen full med blåbär som jag har då blir det mycket blåbärsbak. Mumsigt god var denna paj. Söt med en frisk och somrig smak av blåbär och jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.