Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
På min meny står just nu Theracough, Nasoferm, Treo och jag dekorerar med pappersnäsdukar. Men det hade kunde varit värre, mycket värre så jag ska inte klaga och lägga ner mer tid på att berätta om min fysiska status
Har jag möjligen hittat den godaste pastasåsen ever. Om inte så i alla fall på väldigt länge. Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämig pastasås
En tacksam rätt att göra och som barnen uppskattar är färsfylldapaprikor. Det blir gott och mättande samtidigt som det är lite roligt att servera dem i paprikorna
I lördags för en vecka sedan improviserade jag ihop denna paj och det blev så otroligt god. Det är när paj smakar som denna gjorde som gör att matpaj är en av mina favoriträtter
Krämig tortellinisoppa med korv, paprika och toppad med parmesan. Lite paprika dessutom. Till och med barnen blev charmade av den här soppan, trots att de var så skeptiska då jag berättade om att vi skulle ha tortellini i en soppa
Dela paprikorna på längden och kärna ur, behåll dock gärna ”kvisten”, jag brukar försöka dela paprikorna så att även ”kvisten” dels mellan paprikahalvorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.