Ingredienser Portioner: 4 4 port pasta, gärna penne 1 dl pinjenötter 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 400 g fryst bladspenat 130 g pesto 2 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Servera genast med lite mer svartpeppar på toppen och eventuellt ytterligare lite riven ost. Mortla eller mal under tiden pepparkornen och rosta dem och finstrimlad vitlök i olja och smör på medeltemperatur tills vitlöken börja få lite färg3
Häll syrad grädde och fond i en kastrull tillsammans med repad grönkål. Blanda med spaghetti. Gör så här Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen
Använd lite av pastavattnet för att späda så du får en krämig konsistens. Hetta upp stekpannan där du rostade nötterna på nytt med rikligt med olivolja och böra fräsa löken och chilin på medelhög värme, du vill att de ska rostas lätt men absolut inte brännas
Ingredienser Portioner. 4 Pasta 100 g purjolök 200 g zucchini 12 blommor från pumpor 2 1/2 msk extra virgin olivolja 1 dl vispgrädde 340 g pasta (gärna fusilli) 100 g getost havssalt Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.