Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Lägg det råa köttet i en ugnsfast form. Vispaihop de övrigaingredienserna och slå över. Stek i 60- 75 minuteri 175 graders ugn eller i stekgryta på spisen. 8 fläskkotletter. 2 dl crème fraiche. 3 dl vispgrädde. 2 tsk sambal oelek. 3-4 pressade vitlöksklyftor
Vispaihop de övrigaingredienserna och häll över köttet. )Bilderna kanske inte ser allt för roliga ut men måste säga att det var otroligt mycket godare än vad det ser ut
I lördags åt vi en av minafavoriträtter som min mamma alltid lagar åt mej - KycklingSambal oelek. Nu är det åter igen måndag morgon och helgen har redan passerat förbii en rasande fart
Vispa samman grädde, creme fraiche, soya och sambal oelek. Sambal oelek,. Dagar som dessa så är det perfekt med mat som sköter sig självt, som detta receptet på kotletteri ugn
Lägg de råa fläskkotletternai en ugnsfast form. Jag blev lite väl vild med sambalen så det gick åt en del vatten tillmåltiden, nästa gång ska jag försöka behärska mig och göra som det står angivet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.