En fin bit torskrygg serverat medkokt potatis, riven pepparrotoch skirat smör. Fisken, en eller två fint skalade ochkokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Smältsmöret. Servera medkokt potatis. Kokt torsk. Börja med att sätta på potatisen. Häll över smöret. R och jag njuter men pluttisarna , dom ville hellre ha ugnspannkaka
Piggvarmed skirat smörochpepparrot var ingen favorit när jag var yngre, jag tyckte att det mest bara smakade pepparrotoch var inget som jag längtade efter
Servera med nypotatis koktmed mycket färsk dill, nykokta primörer, skirat smöroch riven pepparrot. När det bjuds nypotatis, ugnskokt fisk och skirat smör är barnen inte direkt svårtrugade
Servera fisken på en bädd av sallad och lägg kokt nypotatis ochpepparrot vid sidan om. Det här är huvudrätten som vi åt efter den kokta vita sparrisen (som publicerades härom dagen)
Kokt potatis, smältsmöroch riven pepparrot hör till. Rensa piggvaren men flå den inte. Pröva med en gaffel vid tjockaste delen av fisken om köttet lossnar från benen
4 bit torskrygg (á 150 g) vitt vin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippe dill 30 g bladspenat olja, till stekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färsk pepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
Servera torsken medkokt potatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrotoch ev. Kokt torsk. lägg torsken med lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.