Jag lagade en snabbvariant av dillkött gjord medkycklingfilé istället. Smaksätt med dill och ättika. Sila av buljongen, spara kokvattnet och kycklingen
Till middag blev det kycklingmed ris och currysås. Till skillnad från många andra så använder jag inte mjölk i min currysås, utan gör den på buljongen jag kokar kycklingen i
Det var min kompis Fo som introducerade mig till det här medkoktkyckling. Jag är som ni vet grönsakstokig så jag har oftast många olika grönsaker i mina sallader, men självklart kan ni välja bara några av ingredienserna eller komponera en helt egen variant – rimmad och koktkyckling förgyller de flesta sallader
Dela kycklingfiléerna i tre delar och bryn i en panna med smör. Kyckling i citron och ansjovissås. Men i varenda matvarubutik i Köpenhamn finns under säsong riktigt fin färsk med gröna späda blad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.