Kokt kungskrabba med granatäpple och karamelliserad endive
Ewerman
Ewerman
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ben kungskrabba, uttagna och rensade
  •  
  • ochLag
  • 2 dl cider
  • 2 dl vatten
  • 1 vitlöksklyfta, krossad
  • 1 knippa dill (2-3 stjälkar)
  • 2 msk vit vinäger
  • 4-5 msk socker
  • 1 tsk salt
  • ½ citron i skivor
  • 3 msk råsocker
  • 5 endiver delade på längden
  • 2 dl cider
  • majskorn från 2 majskolvar
  • 2 msk rostad rapsolja
  • salt
  •  
  • Garnering
  • 1 litet rosésalladshuvud, plockat i små blad
  • 1 litet frisée salladshuvud
  • 2 garlicsticks, strimlade
  • 2 dl plockad dill
  •  
  • Granatäppelvinägrett
  • 2 granatäpplen
  • 2 msk socker
  • 1 dl olivolja
  • 1 nypa salt
  • peppar
  • ev saften av ½ citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.