Kokospanerad fiskfilé med ingefärsnudlar.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600-800 g sejfiléer eller annan vit fisk som hoki eller kolja
  • 1 dl fullkornsdinkel eller grahamsmjöl
  • 2 ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 msk olja
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Ingefärsnudlar
  • 2 rödlökar
  • 100 g vitkål
  • 1 broccolihuvud
  • 4 morötter
  • 3 cm färsk ingefära
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 msk soja
  • 2 msk mango chutney
  • 300 g risnudlar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.