Kokospanerad fisk. Och variation – det kommer du väldigt långt med, min vän. Här serverade jag sötpotatisklyftorna med fisk som jag panerat med kokos och en kall, frisk sås med citron och ingefära
Ikväll blev det kokospanerad kyckling med mangosås och ruccolasallad till middag. En bok om hur bl a maten, olika råvaror, kan hjälpa oss att få ett bättre immunförsvar och därmed en bättre hälsa
Servera med ris, sweet chilisås, limeklyftor och sallad. Sån däringa smidig fisk på block, ni vet Och om man på morgonen kommit ihåg att lägga fisken på upptining under dagen, så kan man göra den här kokospanerade fisken till kvällsmat, yay
För att sälja in rätten på en gång börjar jag med att berätta vad Karl sa efter första tuggan. Livsmedelsverket varnar för höga halter av arsenik i ris vilket gör att jag istället rekommenderar något slags gryn till rätten
Servera med nyfräst spenat och kokt potatis. Sätt ugnen på 225 grader. Tina torskbitarna, salta och peppra dem runtom och lägg över i en ugnssäker smörad form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.