Kokosbottnarna är också goda precis som de är, eventuellt med ett fotbad av mörk choklad. Jag gjorde vanliga chokladbiskvier häromsistens, och då fick jag plötsligt lust och inspiration att även göra en kokosvariant med vit choklad och citron
Vispa samman äggen med sockret, precis bara så att ingredienserna blandar sig. Lägg bakplåtspapper på en plåt och markera två rundlar med hjälp av en blyertspenna och en tallrik med diametern 2022 cm. Vispa grädden, blanda den med purén men spara 1 1/2 msk till att garnera med. 1 burk nyponpuré med äpple
Vispa vitorna hårt i ren, torr bunke med dito visp. Lägg en av bottnarna i formen, fyll med hälften av chokladmoussen, lägg på den andra bottnen och häll på resten av moussen
Ta upp gelatinbladen ur vattnet, krama ur dem och lägg dem i en skål tillsammans med citronjuice. Avsluta med att försiktigt vända ner den vispade grädden
Garnera tårtan med kokos och servera gärna med färsk frukt tex. Kläm fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbar kant 24-26 cm i diameter och smörj formen
Vispa samman äggen med sockret, precis bara så att ingredienserna blandar sig. Lägg bakplåtspapper på en plåt och markera två rundlar med hjälp av en blyertspenna och en tallrik med diametern 20–22 cm. Vispa grädden, blanda den med purén men spara 1 1/2 msk till att garnera med. 1 burk nyponpuré med äpple, 125 g (barnmat, Nestlé)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.