Friska kokosrutor med ingefära-och hallonfyllning
Felicia Hassan
Felicia Hassan

Friska kokosrutor med ingefära-och hallonfyllning

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kokosbotten
  • 2 dl kokos
  • 1 dl kokosmjölk (den tjocka delen)
  • 1 nypa vaniljpulver
  •  
  • Hallon-ingefärafyllning
  • Cirka 2-3 dl frysta hallon
  • 1 tumme färsk ingefära
  • 1 msk agavesirap/annan sötning
  •  
  • Topping
  • Mörk choklad

Beskrivning

    1. Blanda ihop allt till botten. Platta ut smeten i en form och frys medan du gör nästa lager.

    2. Mixa hallon, ingefära och sötning till en sorbetaktig konsistens. Bred ut över den frysta kokosbottnen. Ställ in i frysen igen.

    3. Ta ut och låt tina något. Skär rutor. Toppa med smält mörk choklad (eller inte men allt blir godare med choklad).

    4. Förvara i frysen. Låt tina någon kvart innan servering.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.