Påsktårta
Lisas mat och bak
Lisas mat och bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 g smör
  • 1/2 dl socker
  • 1 ägg
  • 1/2 dl vetemjöl
  • 2 1/2 dl kokosflingor
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 3 ägg
  • 1 1/4 dl socker
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 citroner (finrivet skal +
  • 3/4 dl saft)
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 burk karamelliserad mjölk ( eller 1 burk kondenserad mjölk som kokas i burken i 2,5 timmar och blir då en supergod kolasås)
  • 200 g apelsinchoklad
  • 100 g Anthon Bergs mandelägg
  • 6 timmar Ta fram tårtan
  • 20 min innan servering och garnera efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.