Jag gjorde korv för många år sen, när jag gick kockutbildningen, men bara saltad. Köttkorv som på Farmors tid Jag fick en fråga om jag hade recept på Falukorv, när jag skrev om Stuvad Vitkål
Skär filén i ca 1x1 cm stora bitar. Lägg i plastpåse och frys i minst 2 dygn. När det sedan blir dags att äta fisken, så ta fram den 1 dag innan och låt tina i kylen
Det charmiga Gamla Orangeriet drivs av 24-åriga Susanne som, utöver en fantastisk matfilosofi, har en gedigen kockutbildning ifrån Grythyttans restauranghögskola
– Någon kockutbildning har jag inte men jag vet hur man tar rätt på en gris. Gunnel Carlsson och Susanne Thorsson i halländska Hakestad lagar läcker mat av råvaror som produceras runt knuten
Sous vide är inte längre något som kräver restaurangkök och kockutbildning – nu kan du hemma laga mat som proffsen och få samma perfekta resultat varje gång
I Spanien är det 50/50 kvinnor/män på kockutbildningen. Idag är jag videoreporter för Årets kocks tv-kanal (intervjun ligger snart uppe) och lyckan var stor när jag fick möjligheten att intervjua Elena Arzak från San Sebastien, världens mest kända kvinnliga kock
Det var lärare R, samma som hade brandgenomgången och vi gick igenom mina erfarenheter inom arbetet och sånt, men även varför och vad jag gör 6 månader efter avslutad kockutbildning - vart jag såg mig själv och vad jag drömde om
Jag kan knappt fatta att jag är klar med min kockutbildning. Ett år har det tagit. Det är nog inte helt överraskande att jag blev kock tillslut, fast det tog tid innan jag kom dit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.