Det finnsvissa rätter som jag aldrig tröttnar på. Men jag är dock rätt kräsen, pastan måste vara al denne, det ska vara rikligt med parmesanost och såsen måste vara krämig och len
Det här är en av våra topp fem vanligastemiddagar hemma. Lilltjejen och Sarah äter den vanligtvis med kyckling, men det fungerar precislika bra med quorn, vad Sarah än må hävda
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Bland annat har jag tagitintryck av ett engelskt recept för fruktfyllda revbenspjäll… Till er som inte äger en römertopf (lergryta) kan jag bara säga
I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsakerifoliepaketdirekt på grillentillsammans med grilladrostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Det som sker med den i ugnen tillsammans med andra rotfrukter och grönsaker, olivolja, salt, peppar, lite smoked paprika, italiensk salladskrydda, vitlök, flytande honung [färska kryddor om man har det hemma vilket jag tyvärr inte hade i helgen som passerade] är något magiskt och dessutom så sköter de ju sig helt på egen hand
Grönsaker rostade i ugn är ett superbra tillbehörtillolika kött- och fiskrätter. Lätt att variera eftertycke och smak, eller vad som finnsi kylen för tillfället
Något som är otroligt gott är rostade grönsaker. Ett helt fantastiskttillbehör att ha vidsidan om. Här har jag valt paprika, champinjoner, hackad vitlök, rivetcitronskal, halverade plommontomater och morötter
Skär grönsakernaiskivor, varva dem i en ugnsfast form. Jag har infört att alla ifamiljen får välja mat varsin dag och då också laga den eller hjälpa till, beroende på ålder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.