Ingredienser Portioner. ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden. Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme
Känns som en halvseg dag. Ute är det kolsvarta moln på himlen men det vill inte riktigt börja regna, så det är svårt att vet om man kan börja fixa det som ska fixas ute eller inte
Jag måste erkänna att jag är väldigt svag för kombinationen choklad och kokos. Flera av mina favoritkakor innehåller den kombinationen så jag behöver väl knappast säga vad jag tycker om de här snittarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.