Rör i chili och citron. Häll lag och fänkål i väl rengjorda burkar. 11 st citron. 12 st fänkålsstånd. 11 dl ättika 12 % 2 dl socker 3 dl vatten 1 tsk salt 1 st röd chilifrukt i tunna strimlor 1 st citron det yttersta finrivna skalet 2 st fänkålsståndBlanda ättika, socker, vatten och salt. 1Skär fänkålen i strimlor. 1Låt fänkålen puttra i lagen i några minuter
Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, citronskal (endast det gula), citronsaft, salt och fänkålsfrön. Skär lax och den kokta fänkålen i bitar och fördela bland potatisen
1250 g fänkål. 11 citron, finrivet skal och saften av halva. 12 tsk fänkålsfrön, mortlade. 120 g smör1 Skala och halvera potatisen och koka tillsammans med hel fänkål i saltat vatten, ca 15 min eller tills potatisen är mjuk. 2 Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, citronskal (endast det gula), citronsaft, salt och fänkålsfrön. 3 Skär lax och den kokta fänkålen i bitar och fördela bland potatisen
Oljvoljekaka medcitron och apelsin. matlagning (naturligtvis), som smörolja till dörrar, till att fixa trilskande pianotangenter, som allmänt medikament, till att valla skidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.