Skala och finhacka löken och låt fräsa medkycklingen i någon minut. Jag hade världens sug efter dragonsås, så jag letade upp ett nummer av LagaLätt där jag fann en sådan sås medkyckling i
vårlöks kompott med tomat, lika bra om inte bättre med köttfärs och ris men jag. Jag började med. svalnat, tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Fräs kyckling,lökochmorotsslantar i smör i en stekgryta/stekpanna. Krydda med salt och svartpeppar. Servera kycklingen i sötsyrlig sås,dillstekta morötter och picklad kålrabbi
Lägg sedan på kycklinghalvornaoch pensla på oljan blandad med soya, kycklingkryddaoch lite salt. Se sedan till att direkt börja med såsen genom att först fräsa vitlök, lök, tomat och äpplena som är kvar i lite rapsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.