Jag bakade Libabröd på gourmetstålet från gourmetstal. se och imponeras fortfarande över hur suveränt det fungerar, resultatet är alltid ett stort WOW så det här är nog den mest imponerande produkten som jag hittills har testat
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port 500 g Vetemjöl 6 g Torrjäst (2 tsk) 1 tsk salt 1/2 tsk Strösocker 4 dl vatten (ev
kebabrulle som här, eller som pizzapålägg, som tacos istället för färs. Det här receptet har jag hittat hos kyrddburken, snodde det rätt av, men gjorde en egen kebabsås
Varför inte lyxa till det i helgen med en god kebabrulle som hela familjen kommer att älska. Börja med att göra kebaben då det tar längst tid men det funkar självklart att ha gjort kebaben innan
Bred ut rödbetsröran på ett libabröd. Jag vet att bloggen går lite på sparlåga för tillfället. det jävla skånska vintervädret, som gör att det aldig är bra naturligt ljus, och det därför inte är kul att laga fotogenisk mat som passar på bloggen, eftersom det ändå är helt omöjligt att ta finabilder
I förrgår blev det hemmagjord snabbmat iform av kebabrulle. Min bror tipsade om Laziz, ett libanesiskt bröd som han brukar köpa när han ska göra "en rulle"
Fräs lök och nötfärs i olja i en stor stekpanna. Krydda med spiskummin, salt och peppar. Blanda matlagningsyoghurt, majonnäs, vitlök, dragon, socker, salt och peppar till en sås
Hemmagjorda falafel ilibabröd med grönsaker och dipsåser, mums. Ja, igår gjorde jag då den där rätten som jag pratat om i veckan, den som jag aldrig gjort förut och jisses vad gott det blev
De här goda bröden är helt suveräna att använda tillkebabrulle eller liknande. Bröden är mjuka och lite sega vilket gör att de håller ihop bra även när de fylls med lite blötare fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.