Skär kasslern i fina strimlor. Lägg de frästa kasslerstrimlorna i såsen och låt allt bli genomvarmt. 400 g kassler. Värm oljan i en gryta och fräs löken på inte alltför stark värme, 3-5 min. Koka upp alltsammans under omrörning och låt sjuda på svag värme under lock, ca 10 min. 400 g kassler
Denna förrätt blir en härlig öppning på middagen med ett par mjälla skivor färsk lax, hettan från pepparroten och syran från äpple fint ackompanjerat av en skiva smörstekt surdegsbröd med en len honungsfraiche som avrundar i gommen
Häll på vatten och buljongtärning. Häll på grädde och chilisås. 500 g kassler1-2 gula lökar2 dl vatten1 köttbuljongtärning3 dl gädde1/2 dl chilisåssalt, pepparStrimla kassler och hacka lök. 500 g kassler
Servera kasslerskivorna med sommarsalladen och bröd. Skär kasslern i tjocka skivor och värm dem på grillen eller i grillpanna ca 30 sec på varje sida. 1/2 påse (600 g) djupfrysta haricots verts. 500 g kassler
Ceviche är ursprungligen en fiskrätt från Peru som görs på färsk fisk som kan varieras (efter utbud eller tycke och smak) och som marineras i en citrussyrlig lag och kryddas med koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.