Ingredienser Portioner. 4-6 400 g fryst tinad torskfilé 1 tomat 1/2 gurka 1 grön chili 1 silverlök 2 dl hackad koriander 2 1/2 dl färskpressad limejuice 1/2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
När det var dags att fira in vårendenna valborg så ville jag göra en variant pådenna, matjessillen byttes ut mot torskfilé istället och jag lade till lite sparris
Förrätts tallrik med enbärsgravad röding med hovmästarsås smaksatt med timjan samt syrliga lingon, mini toast skagenoch toast med rensteksröra med sikrom påtoppen
torskenoch häll över vätskan över torskensen lägg över denpåen tallrik med. blanda i ostenochdillensen låt den stå på eftervärme, krydda med malen svartpeppar
Lägg torskenpåsalladen. Tina fiskenoch lägg påen ugnsplåt. Lägg sallad påen tallrik. Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik med ugnsbakad torskrygg, toppad med räkor ochensyrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
För att se det påden ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt påkroppen under så pass lång tid på diet
Här tänkte jag bjuda på ett snabbt ochenkelt recept påen soppa med torsk, fänkål och dill. Jag tycker soppa är en perfekt maträtt att ställa fram på middagsbordet då det förutom att vara värmande på kyliga dagar också är riktigt gott och något som kan varieras i all oändlighet
Och för att inte tjata ihjäl er – här är receptet. Förstår ni hur enkelt det är att göra god, billig, näringsrik och köttfri mat genom att röra till en soppa
Idag har vi bara latat oss och suttit påaltanen,njutit av solenoch härligt småsällskap. Hoppas påen lika skön dag i morgon, då skall vi fixa en grej i trädgården
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.