Riv äpple och vitlök och blanda med yoghurten, låt stå i kylen till det är dags att servera. Lägg över de andra biffarna, förslut väl med färsen och snurra
Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Tidigare gjorde jag gärna dem som nötäpplenfylldamed hasselnötsblandning, men nu är jag allergisk mot både hasselnötter och valnötter så det får bli mandeläpplen
Fyll äpplenamed mandelmasseröran och sedan strödde jag över lite kardemumma. Jag kryddade med färsk ingefära men man kan ju ta torkad eller kardemumma eller kanel vad man nu gillar
Fyll äpplenamed blandningen. Lägg på locken och täck formen med aluminiumfolie. Skär av ett lock på äpplena, kärna ur dem och ställ dem i en ugnssäker form
Koka äpplena mjuka med vinet i en gryta med lock. Koka upp en gryta med vatten. Häll upp äpplena i en kannmixer och mixa samtidigt som du droppar i olivoljan
Fyll äpplenamed blandningen. Lägg på locken och täck formen med aluminiumfolie. Skär av ett lock på äpplena, kärna ur dem och ställ dem i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.