Ingelstorpstomat fylld med varm grissylta och serverad med äpple och consommé
Recept.se
Recept.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • st
  • orange plommontomater
  • isvatten
  • salt och vitpeppar
  • tsk
  • citronsaft
  • tsk
  • Olivolja
  • grisbog eller sidfläsk mörkokt
  • dl
  • kalvbuljong
  • msk
  • Smör
  • msk
  • schalottenlök fin hackad
  • tsk
  • citronsaft
  • tsk
  • citrontimjan plockade blad
  • ljus kalvbuljong
  • dl
  • vitt vin
  • msk
  • Smör
  • st
  • schalottenlökar skivade
  • st
  • vitlöksklyftor
  • kvistar
  • citrontimjan
  • st
  • skogschampinjoner
  • st
  • Äggvitor
  • st
  • äpplen skalade och klyftade
  • msk
  • vitt vin
  • msk
  • Olivolja
  • tsk
  • citronsaft
  • st
  • äpple skalat och tränat
  • tsk
  • scharlottenlök fint hackad
  • tsk
  • citrontimjan plockade blad
  • tsk
  • citronsaft
  • tsk
  • Olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.