Blanda creme fraichen med lite vatten, den krossade vitlöken, salta och peppra, smaka av. Stek brödet i en stekpanna med lite smör, stek kantarellerna tillsammans med schalottenlöken och vitlöken, salta och peppra, vänd sist i den hackade persiljan
Supergod toast. 4 portioner. 2 skivor surdegsbröd 1 msk smör 250 g kantareller 1 msk smör salt & peppar 2 st schallotenlök, finhacka 100 g philadelphiaost ½ dl riven parmesanost 1 tsk vinäger ev gräslök och rosepeppar till garnering Bred ett tunt
Servera med valfri dipp. Blev så sugen på Mozzarella sticks idag så jag gav mig på ett eget försök. (följde recept från studentskrubb men med egen kryddning)
Bottna en tallrik med sallad, klyftade cocktailtomater, och riven mozzarella. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna på medelvärme tills dom har fått lite färg
Kalasgoda kantareller De här godsaker som inte varit helt lätta att hitta. Och visst har det hänt att just ditt ”hemliga ställe” inte längre är hemligt utan länsats på ”dina svampar”
Skiva tomater och mozzarella i ca ½ cm tjocka skivor. Sätt in i mitten av ugnen 220°, ca 10 min, eller tills mozzarellan börjar smälta. 250 g mozzarella
Ingredienser Portioner. 4 250 g kantareller eller annan svamp 1/2 riven vitlöksklyfta 3 msk smör 140 g tärnat bacon eller pancetta salt svartpeppar 4 skrivor ljust surdegsbröd 4 msk färskost 1 dl riven parmesanost 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Krydda med salt och peppar. Fördela på brödskivorna och toppa med persilja. Droppa oljan över brödskivorna och rosta dem högt upp i ugnen tills de fått fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.