Kantarellpesto
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • kantareller
  • 1 smör
  • 1 olivolja
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 riven lagrad hårdost
  • 1 rostade pinjenötter
  • 1 kruka persilja
  • 1 salt och peppar1. Stek kantarellerna i en torr stekpanna tills vätskan dunstat. Tillsätt smöret, den finhackade löken och vitlöken och stek i ett par minuter. Låt svalna.2. Mixa kantareller, ost, pinjenötter och persilja i en matberedare. Tillsätt därefter oljan i en tunn stråle. Smaka av med salt och peppar och servera på hårt bröd eller rostade baguetteskivor. 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.