Torsk- eller sejrygg med kantarellpesto
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g torsk- eller sejrygg med skinn
  • 1 msk salt
  • 800 g färsk potatis
  • 2 msk smör, smält
  • 1/2 dl färsk dill
  • 300 g gula kantareller
  • 2 msk smör
  • 1/2 gul lök
  • 1 tsk salt
  • 4 vrid på svartpepparkvarnen
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk rapsolja
  • 2 msk pinjenötter, rostade
  • 1/2 kruka färsk basilika
  • 50 g Västerbottensost
  • 4 kvistar bladpersilja
  • 1 zucchini
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 1 röd lök
  • 1 liten purjolök
  • 1 fänkål
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 4 vrid på svartpepparkvarnen
  • 1/2 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.