Idag tänkte jag tipsa er om potatissalladen jag gjorde igår. Hoppas att ni mår bra idag, det gör jag. Jag gör den ofta på somrarna och använder i stort sett samma ingredienser, men har lite svårt att veta hur mycket jag tar av allt
Den här goda potatissalladen passar lika bra till färskpotatis som till vanlig. När min pappa fyllde år i slutet av maj åt vi potatissalladen tillsammans med de här goda korvarna
Ugnsrostad färskpotatissallad med halloumifärskpotatisolivoljaflingsalttorkad timjanruccolarädisorminiplommontomaterhalloumicrema de balsamicoDela potatisen i halvor och ringla över olivolja
En lättgjord och väldigt god potatissallad med purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten, häll av vattnet och låt potatisen svalna. Skiva potatisen i 1/2 cm tjocka skivor och lägg i en stor serveringsskål, tärna ner äpplena
Tacoknyten är något så in i baljan gott. Överbliven tacofärs är perfekt. In i frysen och sen har man snabbmat en annan dag, tex dessa smarriga tacoknyten som uppkom pga överbliven färs
Skala potatis och morötter. Skär potatis i knappt sockerbit stora bitar och grovriv morötter och ost. Fräs smöret i en större kastrull och låt potatis och morötter fräsa med
Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.