Kaneltoscakaka
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 dl mjölk
  • 4 st ägg
  • 4 dl strösocker
  • 6 dl vetemjöl
  • 1 msk bakpulver
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 msk kanel
  • 150 g smör
  • 0.5 dl strösocker
  • 1.5 dl ljus sirap
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 3 msk vatten
  • 75 g valnötter
  • 125 g hasselnötter
  • 100 g smör 2 dl mjölk 4 st ägg 4 dl strösocker 6 dl vetemjöl 1 msk bakpulver 1 msk vaniljsocker 1 msk kanel Toscasmet: 150 g smör 0.5 dl strösocker 1.5 dl ljus sirap 0.5 dl vetemjöl 3 msk vatten 75 g valnötter 125 g hasselnötter Ugn: 225° Ca 35 kakor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.