Kanelmarinerad lammfilé med granatäppelsmör och chévrepuré
Sandras matkrypin
Sandras matkrypin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g lammytterfilé
  • 0,5 dl rapsolja
  • 2 msk flytande honung
  • 3 msk kanel
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 msk pressad citron
  • 1 tsk röd
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 50 g smör
  • 200 g chévre
  • 1 kg mjölig potatis
  • 1,5 dl grädde
  • 1,5 dl créme fraiche
  • 150 g rumsvarmt smör
  • 1 granatäpple
  • 0,5 citron
  • 1 näve citronmeliss

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.