Detta bröd är supergott och vad som nästan är ännu bättre är att det är snabbt och enkelt. Limpan behöver inte jäsa och det är bara att slänga ihop alla ingredienser samtidigt
Jag har serverat den här chiapuddingen som dessert toppad med kanelkryddade, rårörda bär. Ett krämigt och gott grundrecept på saffranschia som du kan variera med olika topping redan nu och under hela december till både frukost, mellis och dessert
En kanelkryddad plommonsås tycker jag inte blev så lyckad. Du kanske vet hur det är med plommonträd. På våren blommar de fint med vita eller rosa blommor
1. Sätt ugnen på 175ºC. 2. Hacka lök och vitlök och fräs i olja. Tillsätt färsen och bryn den nästan färdig. Kärna ur och finstrimla chilin och lägg den i färsen
1. Blanda alla ingredienserna till burgarna och låt stå och dra en liten stund. 2. Forma färsen till 4 eller 8 stycker platta biffar, beroende på storleken bröd ni valt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.