Hemgjorda burgare är bäst, så jag kan inte fatta att så många köper hamburgare. Denna gång är mina lite lätt kryddade med kanel och serverade tillsammans med en fräsch rödbetstzatziki
Burgare. Pressa vitlöken och blanda väl med majonäsen. Burgare. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 2 medjooldadlar. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 2 medjooldadlar
Det är herr Mårtensson som stått vid spisen och komponerat middagen idag och resultatet blev alltså en vildsvinsburgaremed två olika röror som verkligen passade till smakerna i hamburgaren
Lägg ihop burgarenmed bröd, sallad, tomat, stekt bacon, parmesanost i flagor och dressing. Smaka av med dijonsenap, parmesanost, vinäger, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.