Det här är verkligen en enkel vardagsmiddag när inspirationen tryter och kylskåpet ekar tomt. I vanlig ordning när jag känner så brukar jag försöka utmana mig själv att laga något av det som faktiskt finns
Regnet strilade både när jag cyklade dit och hem. Det var dock uppehåll när jag var inne på affären. Och bra grej - när det regnar ute är det fullt tillåtet att sitta inne och mysa
Det känns verkligen som att husköpet närmar sig och det känns så pirrigt och spännande. Det är därför jag hatar att ha bil när man bor inne i stan – parkeringen är åt helvete
När man tar det igen. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt inte när det blir för sött. I år har vindruvorna på mina två vinstockar mognat så pass att jag kan skörda, och idag har jag fått låna en saft-maja av våra grannar
Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning. För er som odlar eran egen squash, ni missar väl inte att lägga in den
När man bakar goda raw brownies med nötter, kakao och banan. Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
När man bakar de godaste chokladmuffins och har mjöl i datorn. Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiska när man ska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
Den här sortens enkla recept är verkligen pasta när den är som bäst. Härom kvällen svängde min man ihop denna enkla pastarätt med inspiration från ett recept i Jamie's Italian
Det kan hända att detta känns lite tjatigt och som en gammalrepris, men ändå kan jag inte låta bli att reflektera över hursmakfullt fårkött kan vara, och som ett föredömligt exempelpå en gammal och genom historien traditionsrik mat, -då detblivit lagat och serverat i många tusen år, och med det sammaegenskaperna som kännetecknar en förkärlek till god mat-,såär fårköttet enligt min mening en förespråkare för den alltidså fina, goda och ärofulla måltiden, det är helt enkelt entraditionell måltidsupplevelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.