Ja så kanske du tänker med tanke på att det ska vara jästid och hela konkarongen. För att inte deppa ihop av vädret alldeles tänkte jag bjuda dig på ett häftigt recept
Smula ner jästen i en bunke. Häll ner lite av vätskan i jästen och rör om tills det har löst sig, häll sedan ner resten av vätskan, häll ner socker, ägg, salt och kardemumma och blanda om medan du häller i nästan allt mjöl, lite kan vara bra att spara till utbakningen sedan
Glutenfria kanelbullar som smakar precis som vanliga. Mina gäster kunde inte känna någon skillnad mot vanliga kanelbullar och det tar jag som ett gott betyg
Ljumma mjölken och rör ut jästen med. Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
Börja med att hälla i mjöl, smulad jäst, mjölk (fingervarm) socker, kardemumma och ägget i bunken till hushållsassisten och kör ihop degen långsamt med degkrok
snabba bullar kanelbullar Snabba kanelbullar. Snabba kanelbullar. De här bullarna är så bra. De är snabba, goda och perfekta för picknick eller om ni får oväntade gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.