Jag har ätit denna potatis även på Zorbas grekiska restaurang iKalmar och det är precislika gott där så naturligtvis har jag försökt efterlikna denna delikatess
Den bästa nånsin är solklart Kebabben iKalmar på Larmgatan. Nu ska jag berätta nåt roligt. Nä, så vill man ha en riktigt god kebab och tillika kebabsås då är det Kebabben iKalmar som gäller
här) började protestera högt igår efter både en heldag ikalmari onsdags och en dag med handling och ärenden på stan igår… Undra hur lång tid de ska ta innanvi kommer överens och börjar samarbeta
Joline och jag och Bronco styr kosan mot Kalmar för att shoppa lite. Fredag och äntligen helg. Bronco har ”förbrukat” vår dörrmatta så en ny sådan behövs också införskaffas, sen ska vi ta en promenad med honom vidKalmar slott innansedvanligt restaurangbesök
Snöblandad storm igår morse när jag körde tillKalmar och vägskyltarna var täckta av snö…. Ja, när hösten kom till Öland igen så tyckte jag det passade bra med en värmande lufsa
Sill. Strömming. Sill. Strömming. Ibland säger jag sill. Ibland säger jag strömming. Bliralltidlikaförvirrad. Nu är det så att jag bor i Skåne och här säger man sill om strömming
Jag bläddrar i en receptfolder från Coop med recept på falafel, några dagar senare äter jag ett par fantastiskt goda libanesiska rätter på en restaurang iKalmar, får litetips på meze-rätter av en väninna och så börjar inspirationen snurra fram tills jag börjar laga middagen jag målat upp imitt huvud
Idag har jag bakat småkakor. För vet ni. De som vill får baka en småkaka och dyka upp med sittbidrag. ) småkakor imorgon, för är det något jag är svag för så är det just småkakor
IKlassiker lägger Tareq Taylor fokus på svensk husmanskost. Han menar att med en god planeringminskar man hushållets kostnad för matinköp, äter klimatsmartare och framför allt smakar det bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.