Risotto på Risonipasta
Sandra Rylander
Sandra Rylander
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 11 minuter och
  • 4 port
  • 3,5 dl risonipasta
  • buljongtärning grönsak eller kyckling
  • 1 dl vitt halvtorrt vin
  • 5 dl vatten
  • 150 g gröna ärtor
  • 1,5 dl matlagningsgrädde
  • salt och svartpeppar
  • 1/2 tsk italiensk salladskrydda
  • 4 st torskfileer
  • riven parmesan
  • smör
  • 3,5 dl risoni
  • one cube of chicken/vegetabelstock
  • 1 dl white wine, halfdry
  • 5 dl water
  • 150 g green peas
  • 1,5 dl cream
  • salt & black pepper
  • 1/2 tsk herb salt
  • 4 filets of cod
  • parmesan cheese
  • butter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.