Meze!
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Foul
  • 1 burk (240 g netto) bondbönor (jag använde borlottibönor)
  • 2 vitlöksklyftor, pressade/rivna
  • 2-3 krm spiskummin
  • 1 ½ msk pressad citron
  • 3/4 dl olivolja
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • Tabbouli
  • 2 dl finhackad bladpersilja
  • ½ dl finhackad mynta
  • 1 dl kokt bulgur
  • 1 dl finhackade tomater
  • ½ dl finhackad salladslök eller purjolök
  • 4 msk olivolja
  • 4 msk pressad citron
  • salt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.