Ställ kallt några timmar. Köttet kan förberedas i god tid, och genom att marinera det över natten, steka det långsamt i ugnen och sedan droppa på ytterligare en marinad blir det otroligt saftigt och mört
1, kallskuret, stekt kött eller kyckling. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Sätt ugnen på 200°. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Eftersom det är nötkött så behöver det inte vara helt genomgrillat, det är gott att äta när det är lite rött också =)
Hej igen nått som jag älskar är kött å potatis. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
"Bulgogi" (불고기) på Koreanska betyder faktiskt just "Eld" och "Kött". Sött, saftig kött med mycket smak, krispiga grönsaker och fantastisk fruktighet från
Denna såsen smakar perfekt ihop med en grillad kött eller fiskbit men den smakar även kanon som tillbehör till en varmrökt lax eller som tillbehör på sillbuffén, eller varför inte bara att ha för att doppa den nykokta sommarpotatisen i
Riv köttetpå rivjärn, sätt åt sidan. Se till så att musslorna är torra, lägg dem på hushållspapper. Häll upp ärtröra på tallrikarna, lägg i musslorna strö det rivna köttetovanpå, dekorera med persilja och olivolja
Grillat kött, skuret i fina strimlor är betydligt godare än köttfärs blandat med en kryddpåse. När det är fint väder så vill man inte stå inne i köket och steka köttfärs
En dag i veckan har jag bestämt att inte äta kött eller fisk. Häll över ostgrädden, lägg på tomatskivorna och lite riven ost och ställ in i ugnen ca 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.