Ja den är så god att du kanske äter den rakt av med sked ur burken. En suveränt god "ost" som passar toppen på en bit fröknäcke, eller som dipsås för att nämna några exempel
Botten blev fastare och mer ”pizza-aktig” än när jag gör botten med bara blomkål. Efter gräddningen hade jag på ruccola, avokado, pinjenötter och lite bearnaisesås
Blanda först majonnäsen medfärskosten så att det inte finns några ostklumpar kvar, blandar du i crème fraichen först så finns det risk för att det blir svårt att röra ut såsen till en jämn sås
Jag sätter igång med ett nytt stort projekt på måndag så jag har tagit det lite smålugnt i veckan. Jag ska strax sätta igång min Crockpot för middagen, dra en vända med dammsugaren och sedan väntar jag hem tjejerna så ska vi göra lite chokladbollar till dem ikväll till fredagsmys
Färskostenmed varmrökt regnbåge från Börtnan hade jag beställt hos Osterian af Jemtland, den blev väldigt bra till de nya frökexen med nässla, libbsticka och vitlök
Vi var och hälsade på mamma som hade bakat den här goda tonfiskpajen. Därefter lägg på tonfisken. Grädda pajen i nedre delen av ugnen på 225 grader i ca
På min blogg i Dalarnas Tidningar får Du ett förslag på vad resten av Fjällfilen kan ätas med. Häll upp osten i en bunke och rör ner crème fraichen och smaka av med salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.