Salta och peppra kycklingfiléerna. 4 kycklingfiléer. Skiva kycklingfiléerna mot fibrerna i ca 0,5 cm tjocka skivor och lägg upp på serveringsfat eller tallrik
Salta och peppra kycklingfiléerna. Skiva kycklingfiléerna mot fibrerna i ca 0,5 cm tjocka skivor och lägg upp på serveringsfat eller tallrik. 4 kycklingfiléer
Blanda den kalla såsen. Grilla kycklingfiléerna på svag värme. Blanda marinaden, marinera kycklingfiléerna i minst 1 timme. 2 kycklingfiléer. 2 msk kallpressad rapsolja el
Kan ätas varm eller kall. 4-5 st kycklingfiléer, ca 500 gSaltlag1 l vatten4 msk salt1,5 msk socker1 st ingefära, liten bit torkad1 st lagerblad1 tsk rosmarin1 tsk timjanTill kokning1 st hönsbuljongtärning1 l vattenÖrtsås2 dl lätt crème fraiche0,5 dl gräslök, hackad0,5 dl dill, hackad0,5 tsk citronskal, rivet1 krm saltpepppar, nymaldkokt potatis, lättkokta grönsaker1. Lägg i kycklingfiléerna och ställ svalt 1 dygn. Servera kycklingen varm eller kall med örtsås, kokt potatis och grönsake 4-5 st kycklingfiléer,
Till detta serverade jag kycklingfilé kryddad med flingsalt, svartpeppar och Herbes de Provence-krydda samt en kall créme fraiche-sås med vitlök och Herbes de Provence-paste från Santa Maria
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Lika god kall som varm. 2 kg kycklingfilé. Sätt ugnen på 175 grader. Gnid in filéerna med grillkrydda. Sätt i en stektermometer i tjockaste delen på filén
Servera med en kall sås. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.