*Stek upp köttfärs och häll i en tacopåse (mer köttfärs så häll i en extra påse). Har gjort en taco tårta tidigare men jag har ju utvecklats lite med både bilder och upplägg i texten så vi kör detta igen
På söndag är det första advent och jag har noterat att flera av mina vänner har börjat baka lussekatter, pepparkakor, köpa julklappar och andra så kallade förberedelser inför julen
Bryn smöret, väg upp maltosec och mixa till snö. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Men jag får väl spotta upp mig och byta ut hemmamysbrallorna mot något mer representabelt och bjuda mig själv och maken på något gott ikväll medan vi beundrar alla pristagare och andra som haft turen att få en invitation
Semestern har börjat, och Solhaga Stenugnsbageri har bommat igen för i år. Det här är ett väldigt trevligt surdegsbröd med lite grov råg, som jag tycker passar fint att öva på
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Vill passa på att önska alla bloggläsare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR. En liten julklapp från mig till er alla blir ett nytt recept på lchf-gods
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.