Laxpaj, tacopaj och trattkantarellpaj
LindaW
LindaW
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 125 g smör eller margarin
  • 2-3 msk kallt vatten
  • 1 paket djupfryst bladspenat
  • 300 g färsk laxfilé
  • 4 ägg
  • 4 dl mjölk
  • Fyllning Köttfärs och trattkantarellpaj
  • 400 g nötfärs
  • 2 dl torkade trattkantareller (eller färsk svamp i motsvarande mängd)
  • 1 gul lök
  • 2-3 dl gräddfil
  • 2-3 dl riven ost
  • fett att steka färsen i
  • Fyllning Egenkomponerad Tacopaj
  • 400 gram nötfärs
  • 1 påse tacokrydda
  • 2-3 dl gräddfil
  • 2-3 dl riven ost
  • fett att steka färsen i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.