Jaja angående smaken så förstårni nog att den var väldigt bra med tanke på dettainläggetsrubrik. Som vanligt när man går upp senare än vanligt så är kroppen intehungrig
Våra gäster för kvällen, som har ätit många frasiga fyllda, åt med förnöjsamhet och igenkännande. Rätten är mer ett brödpaket som fylls med en köttfärsblandning, eller grönsaker för den som vill ha det istället
Receptet kommer frånMatildas Mat. Ett ännu mer dulce födelsedagsfirande. Marco har aldrigvarit så förtjust i sötsaker, de tre saker han glupskar isig på ett nafs är pannkakor, bullar och dulce de leche (han har bra smak vårlilleprinsekorv)
Oh my good så mycket mat man stoppar isig på ettår. Vi åt havskräftor hemma hos familjenWettergren. Svärfar bjöd på plockmat från Cypern när han var hemma iSverige på besök
Dela äggen i halvor och lägg på ett fat. Betygsätt detta. Iår blev det tre olikatilltugg. När vi har sommarbjudning så är det som ni vet alltid buffé som gäller
Bubblar det ställer du flaskorna i kylen, annars får de stå kvar ett par dagar till. Nu börjar alla mina fläderträd och buskar att slå ut - doften är förförisk och här ska göras både saft och "champagne"
Igår kväll slängde jag (nästan bokstavligt talat) ihop en chèvre chaud (dvs gratinerad/stekt chèvre) och till den enkel, klassisk sallad med dijondressing och så krutonger från en överblivenbaguette
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.