Du behöver4-6 personer 500 g nötfärs2 vitlöksklyftorÖrtsalt & pepparOreganoBasilikaSoltorkadetomater, finhackadeFetaost, smulad i köttfärsen2 dl creme fraiche soltorkad tomat och fetaostNågra droppar sojaTagliatelleParmesanOlivoljaGör såhärBryn färsen i
Bryn färsen i lite olivolja, krydda med salt och svartpeppar. Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost och lite gott vin
Skär tomaterna i bitar. Här är en liten annorlunda touch på klassisk köttfärssås. Jag vill göra mat som det blir mycket av, eftersom sambon ibland behöver med sig två lådor på sina långa arbetspass
För säkerhets skull kokar jag en köttfärssås ikväll, pasta finns i frysen. Köper soltorkade, torra, ekologiska tomater och de använder jag ofta som de är, riktigt goda
När köttfärsen är brynt tillsätt krossade tomater, buljong och grädde. Idag blir det solsken hela dagen och jag längtar redan nu efter dagens matlåda, för där gömmer sig min absoluta favoriträtt som barn - köttfärssås och spagetti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.