Halvera tomaterna och lägg dem med snittytan uppåt på plåten. Sätt ugnen på ca 80 grader. Sätt in i ugnen, men lämna en liten glipa så fukten kan ta sig ut
Den här gången blev det ravioli med grön sparris och ugnsbakade tomater. Som tillbehör ugnsbakade jag halverade plommontomater med lite olivolja och rivet citronskal, ca en timme i 120-gradig ugn
Häll i passerade tomater, vatten och de torkade kryddorna. Bred ut lite sås på botten av en ugnsfast form, innan pastarullarna läggs ovanpå och toppas med halverade körsbärstomater
Köper soltorkade, torra, ekologiska tomater och de använder jag ofta som de är, riktigt goda. Men nu har jag provat lagt in torkade tomater i oliv- och rapsolja och de blev rätt så bra
Dela tomaterna i fyra klyftor. Vänd tomaterna någon gång under tiden. Beroende på hur saftiga tomaterna är kanske det behövs länge tid att få dem riktigt torra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.