Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf. Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf
Orginalinlägget Glutenfritt bröd – Paleo/LCHF hittar du på Hälsa som livsstil. Brödet är helt mjölk- och glutenfritt och består enbart av ett fåtal ingredienser
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Blanda mandelmjöl, bovetemjöl, margarin och vatten i en bunke tills det blivit en jämn deg, bred degen i en ugnsfast form, gärna ca 1 cm upp på kanterna, strö på aromsaltet
Men nu är det alltså äppelkaka igen som gäller, och den här gången en LCHF-variant - om man vill. Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
7 dl glutenfria havregryn. 7 dl glutenfria havregryn. 6 Mars 2016. Godis. Lchf och Glutenfria Chokladbollar. För ett par veckor sedan fick jag en förfrågan om jag ville hålla, en föreläsning och berätta om min blogg
Kikärtorna är proteinrika och innehåller inte så mycket kolhydrater, knappt 19g/100 g, och mjölmängden i pajskalet är inte så stor, så totalt sett blir kolhydratmängden inte särskilt stor - även om pajen inte kan kvala in som en tvättäkta LCHF-paj
Efter en härlig sportlovsvecka i Italien är jag hemma nu. Vi åkte till ett ljuvligt ställe som heter Passo de Tonnale och detta kan varmt rekommenderas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.